Meest gestelde vragen
Lange Wemen

Als jij van plan bent om een nieuwbouwwoning te kopen dan komt er veel bij kijken. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld. Grote kans dat jouw vraag hier beantwoord wordt.


Bij het lanceren van een projectwebsite wordt de informatie die op dat moment voorhanden is gepresenteerd. In deze fase is het voor VanWonen van groot belang dat zoveel mogelijk geïnteresseerden zich inschrijven als belangstellende zodat wij in kaart kunnen brengen waar de klantbehoeften en wensen liggen. Dit doen wij meestal door digitaal de woonwensen te inventariseren en klantpanels te organiseren. De input vanuit de klantpanels wordt verwerkt in de ontwikkeling van het project.

Vaak wel! VanWonen wil graag samen met de toekomstige bewoners nadenken over de ontwikkeling van de nieuwbouwwoningen. Omdat het voor ons belangrijk is dat je je thuis gaat voelen in je toekomstige woning. Het bouwen van je droomwoning begint namelijk niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant. Daar waar je wensen en ideeën voor een fijn thuisgevoel zitten. Dat doen we door gerichte vragen te stellen en aandachtig te luisteren. Ook de wensen van omwonenden spelen hier een rol. De feedback die wij ontvangen staat centraal in de ontwikkeling van het project.

Mijn VanWonen is een persoonlijke omgeving die alleen voor jou toegankelijk is door in te loggen via de projectwebsite. Hier kan je actuele informatie vinden over het project. Ook vind je hier persoonlijke documenten en de gegevens van je contactpersonen.

Bij VanWonen staan innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. De woningen voldoen aan de toekomstige duurzaamheidsdoelstellingen en zijn energieneutraal. Dit zorgt niet alleen voor een lage energierekening, maar ook voor een leefbaar klimaat voor de komende generaties.

VanWonen is vanaf het begin tot het eind benieuwd hoe je onze dienstverlening ervaart. Daarom sturen wij gedurende het proces een vijftal enquêtes naar onze klanten om te vragen of alles naar wens verloopt. Hiermee kunnen we in de toekomst onze kwaliteit van dienstverlening en die van onze partners verbeteren.

Er zijn geen vragen gevonden.
Martijn van Essen
Jouw verkoopmanager VanWonen
Mail mij martijn@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”